Corona? Of toch ziekte van Lyme?

En zo kreeg ik klachten medio juli.Ook die voorkomen in het Corona rijtje.Dus testen;géén Corona,gelukkig Dan met mijn keelpijnklachten naar de huisarts.Die schrijft anti-Histaminica voor.En guess what; na 3 dagen is de keelpijn weg.Dan blijf ik klachten houden en wordt steeds vermoeider.Met mijn hoesten,benauwdheid/kortademigheid weer naar huisarts.Dan krijg ik Ventolin.Ik ben officieel ASTMA-patiënt.En ja,ook weer na 2 à 3 dagen die klachten weg.Inmiddels weer getest op Corona,want ik wist het ook niet meer. Ondrtussen stapelen mijn klachten zich op en me dan in de Ziekte van Lyme verdiept te hebben,passen ze allemaal in het rijtje.Ik wist dat ik 4 juni door een heel klein teekje was gepakt.Maar ik wordt elk jaar 1 of 2 of 3 keer gepakt door zo’n beestje……
Ik werk en SPORT al niet meer.Dan kan helemaal niet en even een boodschap doen 5 kilometer verderop was een kleine topprestatie!
Ik geef een rijtje van mijn klachten;
-duizelig/onevenwichtig op de benen
-oorsuizen
-keelpijn
-hoesten,benauwd/kortademig
-nekpijn
-hartkloppingen,zelfs een bradycardie(dat werd indicatie tot ziekenhuisopname)
-onrustbenen
-slecht tot amper nog slapen
-coördinatiegestoord(stootte me vaak aan deurposten)
-vergeetachtig en soms woorden kwijt
-concentratie verlaagd
-gedesoriënteerd(vaak ging ik ergens heen terwijl ik er niet moest zijn)
-teelbalpijn(een paar dagen,maar goed genoeg voor paracetamol!)
-lichaamstemperatuurstijging,steeds tegen de koorts aan.
-een unheimisch gevoel,”grieperig”noem ik het,maar gewoon een rotgevoel all over de body!
-last but not least; TOTAAL MOE/lusteloos/ENERGIELEVEL op NUL!

En zo kwam ik op de cardiologie terecht-2 dagen;onderzoek en dan volgde er een Cristapunctie ivm laag Hb. En dan mag ik naar huis; met de mededeling; Meneer Bennink U mankeert NIETS gezien alle uitslagen!……Ik mocht ongeveer naar GGnet voor gesprekken…….En daar sta je dan,maar gelukkig wist ik van het bestaan van Orthomoleculaire Behandeling via een overbuurvrouw. En zo ging ik naar Eef Jansen.Na 2 maanden behandeling voelde ik me ongeveer 75% weer de oude-Hans.Durfde al wat te sporten en begon weer wat te werken. En na 3 maanden was de Lyme weg en was mijn immuunsysteem de baas over mijn body!
Natuurlijk blij dit gedaan te hebben; want ik zou anders ELKE dag als een levenloze man door het leven gaan……..En daar voelde ik me iets te jong voor!
Ik ga nog in gesprek met mijn huisarts.Ik vind het een ernstig gebrek dat ze niet verder kijken dan hun doktersneus lang is.En dat het “Alternatieve”,want zó noemt men dat,totaal genegeerd wordt. Een gemiste kans.
Ik functioneer WEER,zelfs fitter als ooit!
Ook is er toch nog maar een bloedtest gedaan op Lyme;maar ik wist al “zeker” dat er niks uitkwam…..en dat was ook zo!
Ik adviseer mensen,ook in de Lymevereniging op Facebook, om naar een Orthomoleculair Behandelaar te gaan!………Mijn Dank is en blijft groot!

Hans Bennink
Doetinchem