Fotonen therapie

Op een gehouden seminar over fotonen therapie in Bunnik ben ik in contact gekomen met een aantal artsen en therapeuten die al geruime tijd ervaring hebben met het toepassen van fotonentherapie bij het behandelen van diverse uiteenlopende klachten.

In de biofysische geneeskunde worden alle fysiologische processen aangestuurd door een electro-magnetisch regulatiesysteem. Het versturen en ontvangen van informatie binnen dit systeem vindt plaats via biofotonen. Door toepassing van de Bionic 880 fotonentherapie worden gelijksoortige fotonen aan het lichaam toegevoegd en gaat dit regulatiesysteem beter functioneren. Het stimuleert o.a. de celstofwisseling, reguleert het hormoonsysteem, activeert het immuunsysteem en zorgt voor de harmonisering van lichaam en geest. De producent Buschkühl GmbH heeft de Duitse industrieprijs ontvangen vanwege de innovatieve behandelingsmethode die hiermee mogelijk is.

Een nieuwe en uiterst effectieve behandelmethode is de fotonentherapie in combinatie met homeopatische Borrelia nosoden. Deze methode heeft zich als een effectieve behandeling met aanhoudend succes in veel Duitse praktijken waargemaakt. De Borreliose ( ziekte van Lyme) heeft met deze fotonentherapie een succespercentage van boven de 95%.

Op een 10tal plaatsen op het lichaam wordt de therapie toegepast. De totale therapietijd bedraagt plusminus 50 minuten. De kosten per behandeling bedragen € 40,00 per keer. De behandeling dient 2 x per week plaats te vinden. De consulten worden bij een aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk door de ziektekostenverzekering vergoed.

De Bionic 880 kan ingezet worden bij de volgende indicaties:

– Chronische en acute ziekten

– Aandoeningen aan het bewegingsapparaat

– Infectieziekten

– Immuunziekten

– Verwondingen en sportblessures

– Verslavingen en gewichtsregulatie

– Pijn- en zenuwstelselklachten