Isoflavon

Het succes van Isoflavon.

Op 40 jarige leeftijd is mijn baarmoeder verwijderd met behoud van eierstokken. Daarna had ik steeds het gevoel dat mijn lichaam een stofje miste, maar ik wist niet wat. Het was een onbehaaglijk gevoel, alsof je iedere dag een pot vitaminepillen wilt opeten. Een huisarts in Engeland heeft mij toen aangeraden om iedere dag een pil te nemen met een hele lage dosis oestrogeen. ( hormoon replacement) in Amerika is dat standaard na het verwijderen van een baarmoeder.

Terug in Nederland ( na 5 jaar) ben ik onmiddellijk naar mijn huisarts gegaan om een voorraadje in te slaan. Na veel gedoe kreeg ik uiteindelijk een pil van een ander merk, het Engelse merk werd niet in Nederland verkocht. Helaas heb ik niet goed op de verpakking gekeken, ging er van uit dat het dezelfde hoeveelheid was als het doosje dat ik aan de huisarts heb laten zien. Na een half jaar gesukkeld te hebben met opgezette pijnlijke borsten, pijn in mijn oksels e.d. ging ik naar een gynaecoloog en bleek ik een dubbele dosering te slikken, ik kreeg veel te veel hormonen binnen. Jammer dat mijn huisarts mij niet gewaarschuwd had dat ik in Nederland alleen een hogere dosering kon krijgen. Toen ik het eenmaal wist ben ik een halve pil gaan nemen en werkte alles weer goed.

Todat mijn apotheker in Amsterdam mij bang maakte en zei dat ik onmiddellijk moest stoppen deze pillen te slikken want ik zou borstkanker krijgen, dat was in een medisch artikel bewezen enz. enz. Ik was toen in de 50.

Ik ben van de ene op de andere dag gestopt met het innemen van deze pillen. Dat was natuurlijk een hele foute actie, ik had eerst naar de gynaecoloog moeten gaan en het dan eventueel moeten afbouwen als de apotheker gelijk zou hebben…..

Ik was weer terug bij af, de hele dag het gevoel dat ik een stofje miste, een zeurderig gevoel.

Ik sprak Eef Jansen en vroeg of hij mogelijk een ( homeopatisch) middel kende dat zou kunnen helpen. Hij gaf me een pot met Isoflavon tabletten, Nu slik ik iedere morgen een Isoflavon tablet en alles is weer in orde.

Ik ben nu 67. Ik ben onlangs zelfs verliefd geworden en wat schetst mijn verbazing? Al mijn seksuele gevoelens zijn nog hetzelfde als toen ik 30 was.

E.G te Silvolde