Pijn in de buik

Mijn naam is Marion. Ik ben in maart 2013 naar dhr. Jansen gegaan i.v.m. buikklachten. Op verschillende plekken in de buik pijn, links boven in, links onder en rechts onder.

Na een intake gesprek werd al snel duidelijk dat dhr. Jansen mij kon helpen d.m.v. voedingssupplementen om de darmwerking weer op een goed niveau te krijgen. Ook is er gekeken of er sprake kon zijn van een voedingsintolerantie of -allergie. Het blijkt dat ik minder goed tegen tarwe, gluten en varkensvlees kan. Door dit te mijden gaat het ook beter met mijn darmen.

Ik ben blij dat deze middelen en het voedingsadvies geholpen hebben. Ik heb geen buikklachten meer of ik moet me niet aan de adviezen houden, maar dan weet ik dat ik dat zelf heb veroorzaakt.

Het voelt goed, ik heb meer energie, kan me beter concentreren zonder de pijn.

Daarnaast is het contact met dhr. Jansen goed, hij legt goed uit en heeft een luisterend oor voor je.

Met vriendelijke groet Marion