Ziekte van Meniere

Ik ben Hans, een 63 jarige Vrachtwagenchauffeur en in 2016 is bij mij de ziekte van Meniere vast gesteld.

Na vele bezoeken aan de huisarts, KNO arts en de Neuroloog bleek het dat ik de ziekte van Meniere heb. Hierbij kreeg de boodschap dat ze hier in principe niets aan kunnen doen.

Om mijn klachten proberen te onderdrukken kreeg ik Cinnarizine voorgeschreven. Dit hielp echter niet, maar kreeg wel als bijwerking dat dit mij futloos en moe maakte.

Hierna ben ik nog bij een Osteopaat geweest maar deze kon ook niets voor mij betekenen.

1 augustus 2016 ben ik in de ziektewet gekomen. De KNO arts vertelde mij dat ik mijn levenswijze maar moest aanpassen. Via vrienden ben ik bij Eef Jansen terecht gekomen. In oktober ben ik begonnen met de supplementen die Eef mij voorschreef, hierna werden de aanvallen in de loop van de tijd steeds minder heftig en op 9 december heb ik mijn laatste aanval gehad.

Begin februari 2017 ben ik weer aan het werk gegaan als vrachtwagenchauffeur. Ik ga nu nog 1 keer in de 2 maanden naar Eef toe voor controle en de nieuwe supplementen. In het begin was ik er sceptisch over, maar als de artsen niets voor je kunnen betekenen dan probeer je wat, en gelukkig werkt het voor mij echt.

Ik kan het iedereen aanraden voor wie de artsen niets meer kunnen doen. Het is echt het proberen waard.